Xavier Trias aposta per situar Recoder en un lloc 'destacat' a les llistes de CiU


Temes relacionats

Oriol Pujol, partidari d'incorporar Recoder a un lloc destacat de les llistes de CiU ( 8/feb/10)


  • Comparteix:

 Xavier Trias / Font: ACN

Xavier Trias / Font: ACN

El president del grup de CiU a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, espera que Lluís Recoder tingui un lloc 'destacat' a la llista electoral de la federació nacionalista per Barcelona. Trias ho ha dit en una entrevista a l'agència ACN, on també ha indicat que si Artur Mas no aconsegueix governar Catalunya després de les pròximes eleccions, Josep Antoni Duran i Lleida podria ser el pròxim candidat de la federació nacionalista.

Les declaracions de Trias arriben una setmana després que el portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol, afirmés que aposta per incorporar Lluís Recoder en un lloc destacat de les llistes electorals de la federació nacionalista. En declaracions al programa 'L'oracle' de Catalunya Ràdio, Pujol va dir que creia que Recoder representa un dels valors del partit i que té capacitat per anar més amunt que ell a les llistes.

D'altra banda, el president de CiU a l'Ajuntament de Barcelona i secretari adjunt de la federació, Xavier Trias, no descarta que el president d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, sigui el candidat a la presidència de la Generalitat si Artur Mas no aconsegueix governar Catalunya, ja que 'negar aquesta possibilitat seria un disbarat'.

Xavier Trias

Si no contempléssim aquesta possiblitat, no podríem continuar amb la federació. Els bons han de passar al davant.


Tot i que UDC mai ha qüestionat el lideratge de Mas, sempre ha estat present l'interrogant sobre qui serà el seu successor, ja que s'assumeix que Mas afronta l'última oportunitat com a candidat a la presidència i no hi ha un successor definit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.