Miquel Quintana abandona UNIS pels mals resultats del partit independent a les municipals

Miquel Quintana en una compareixença davant els mitjans de comunicació durant la campanya electoral

Política

Publicat el 27/mai/03 per Esteve

El cap de llista d'UNIS, Miquel Quintana, ha dimitit del seu càrrec de portaveu del partit independent perquè considera que els resultats electorals demostren que els ciutadans no creuen en aquest partit. Quintana també ha anunciat que presentarà la seva renúncia a la plataforma Catalunya 2003 de Pere Esteve.

Quintana reitera que els resultats de la formació d'independents s'han d'interpretar com una davallada del 50% respecte l'any 95, perquè la campanya electoral del 99 es va fer incorrectament. El candidat d'UNIS ha assegurat que, tot i haver engegat un projecte il·lusionant, no ha aconseguit despertar la confiança dels santcugatencs. Miquel Quintana ha dit que assumeix la seva responsabilitat pels resultats electorals:

Miquel Quintana

He tirat endavant el projecte d'UNIS de manera honesta i seriosa, però la gent no ha cregut en nosaltres


Segons Quintana, si hagués aconseguit mobilitzar els familiars dels 25 membres de la llista d'UNIS haurien tret prou vots per obtenir un regidor a l'Ajuntament. El portaveu i candidat d'UNIS també ha anunciat que presentarà la seva renúncia a la plataforma Catalunya 2003 per demostrar que no té interès en aprofitar-se d'UNIS per fer el salt cap una altra formació.

Miquel Quintana

Marxo d'UNIS per decència política i sense buscar una oportunitat milor en un altre lloc


Quintana ha agraït la confiança dels seus 450 electors i la cordialitat dels membres de la resta de formacions, que en tot moment han tingut un tracte afable cap a la Unió d'Independents.