El ple aprova definitivament el pressupost del 2010

CiU i ERC van pactar els comptes d'aquest any

Política

Publicat el 16/feb/10 per Anna Gonzalez

El pressupost municipal del 2010 s'ha aprovat definitivament al ple d'aquest dilluns, després que s'hagin desestimat les al·legacions presentades pel PSC, ICV-EUiA, el PP i els sindicats. Les al·legacions no han estat considerades per l'equip de govern per motius jurídics, fet que ha permès aprovar els comptes municipals per aquest any de manera definitiva amb els vots de l'equip de govern i ERC.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, explica quins són els preceptes legals per poder incorporar les al·legacions.

Jordi Joly

Es poden interposar reclamacions contra el pressupost si no s'ajusta a la seva elaboració, omet el crèdit necessari per compliment de lleis o per no adequar-se els ingressos i les despeses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio












Segons l'informe jurídic, cap de les propostes presentades pels partits i els sindicats s'ajusta a aquestes condicions.

El PSC i ICV-EUiA van presentar conjuntament 51 al·legacions al pressupost que han quedat desestimandes. Les dues formacions han lamentat la falta de predisposició de l'equip de govern, tot i que han assegurat que algunes de les seves propostes s'acabaran duent a terme perquè són 'de sentit comú'.