L'alcalde obre la porta a destinar els diners de Sorea a urbanitzar carrers


Temes relacionats

Govern i oposició discrepen sobre la manera d'informar els grups del retorn dels diners de Sorea (16/feb/10)

L'Ajuntament no destinarà, per ara, els diners de Sorea a la urbanització dels districtes (18/gen/10)


  • Comparteix:

Obres d'urbanització d'un carrer de Mira-sol

Obres d'urbanització d'un carrer de Mira-sol

L'equip de govern estudiarà destinar part dels 15 milions que Sorea ha de retornar a l'Ajuntament a urbanitzar carrers del municipi. L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat al ple d'aquest dilluns que la voluntat de l'equip de govern és destinar aquest diners extraordinaris a inversions, tant als districtes com al centre.

Segons ha explicat el mateix alcalde, l'equip de govern va rebutjar una moció presentada al gener per ICV-EUiA en la qual els ecosocialistes instaven l'equip de govern a destinar part dels diners de Sorea a la urbanització dels districtes per poder estudiar a fons la proposta. Ara, Recoder ha deixat la porta oberta a aquesta possibilitat.

Lluís Recoder

S'ha de dedicar a inversions i s'ha de veure si aquests recursos serveixen per fer el que va demanar ICV i acabar d'urbanitzar Mira-sol, la Floresta i el centre.


De moment, l'equip de govern té previst iniciar la urbanització del carrer Alps de Mira-sol de seguida, una vegada els veïns hagin retornat el projecte amb les seves aportacions. Pel que fa a la resta de carrers del barri de Sant Joan, l'equip de govern tornarà a arranjar els carrers una vegada s'hagin finalitzat les actuacions de manteniment que s'estan portant a terme a la Floresta, a les zones més afectades per les pluges.

L'equip de govern és contrari al condicionament dels carrers del sector de Sant Joan de Mira-sol amb un asfalt provisional, tal com reclamen els veïns de la zona. El govern local creu que es tracta només d'una solució provisional i per això ha rebutjat una moció en aquest sentit del PP, que ha comptat amb el suport d'ERC i el PSC.

Segons el PP, s'han de retornar els diners als clients de Sorea i posar solució al retard en la urbanització de manera urgent amb mesures provisionals fins a l'arranjament definitiu, tal com instava la moció rebutjada.

Ho explica la portaveu del PP, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

És molt hàbil políticament, però el PP demanarà que es retornin els diners als ciutadans.


Els republicans i els socialistes han coincidit a destacar la necessitat de fer una actuació urgent en aquestes vies, tot i que han matisat que no és la solució definitiva. De la seva banda, el regidor d'ICV-EUiA, Jaume Massanés, ha lamentat la utilització dels problemes del veïns mirasolencs amb finalitats 'electoralistes' que, segons diu, mouen la portaveu del PP.

Jaume Massanés

S'ha afanyat a fer campanya electoral i a posar-se davant els mitjans de comunicació. Ens abstenim tot i estar d'acord.




Tot i no aprovar-se la moció presentada pel PP, els veïns del sector de Sant Joan demanen una actuació urgent als carrers Alps, Mallorca i Pla.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tot de cara a la galeria. Ara promoura una comissió per estudiar-ho, despres que si bla.bla.bla. i estarem deu anys mes menyspreat. Per dignitat i vergonya politica el senyor Recoder tindria que dimitir.

Imma. Enviat el 16/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.