Martorell replica a Turu que la Policia Local no actuarà a la zona verda de Valldoreix


Temes relacionats

Turu assegura que la Policia Local multa vehicles a diverses zones del municipi, i reitera que ho ha de fer a l'àrea verda (17/feb/10)

Turu diu que la Policia Local té ordres de no posar multes a la zona verda de Valldoreix (15/feb/10)

Xavier Martorell: 'Controlar les zones verdes no és una tasca prioritària de la Policia Local' (15/feb/10)


  • Comparteix:

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

Xavier Martorell en una imatge d'arxiu

El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, reitera que controlar els aparcament de zona verda de Valldoreix no és una prioritat per la Policia Local. Martorell respon així les paraules de la presidenta de l'EMD, que atribuïa aquesta tasca al cos policial. A més, el regidor recorda a la presidenta que el cost dels serveis que la policia desenvolupa al territori és més elevat que els 500.000 euros que paga l'EMD.

Montserrat Turu assegurava la setmana passada que l'Ajuntament ha ordenat que la Policia Local no sancioni els conductors que aparquen sense autorització a la zona verda de l'estació de Valldoreix. D'aquesta manera, la presidenta acusava l'equip de govern de Sant Cugat de deixar sense efecte la limitació de l'aparcament aprovada per l'EMD.

El regidor de Seguretat Ciutadana va contestar aquestes declaracions explicant que controlar l'aparcament a la zona verda de Valldoreix no és una prioritat per a la Policia Local. Xavier Martorell recorda que els agents no fan aquesta feina a cap zona de Sant Cugat i que hi ha altres maneres de controlar les zones d'aparcament restringit.

La presidenta de l'EMD, però, considera que si la Policia Local multa els conductors que aparquen de forma irregular a les places restringides de la rambla Mossèn Jacint Verdaguer i a l'aparcament del CAP del territori, ho ha de fer també a la zona verda de l'estació de Valldoreix.

Ara, Xavier Martorell es reafirma en les seves declaracions i reitera que no és una tasca del cos policial. Són declaracions a Cugat.cat.

Xavier Martorell

Em ratifico en les declaracions que vaig fer. El servei que fa la Policia Local a Valldoreix excedeix la quantitat que paga l'EMD.


Turu ha afirmat que l'EMD 'ja paga al consistori 500.000 euros a l'any en concepte dels serveis de la Policia Local' al territori. En aquest cas, Martorell ha volgut recordar a la presidenta que el cost dels serveis que la policia desenvolupa a Valldoreix és més elevat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ya tengo la solución. Den a la EMD los 500.000 euros que seguro que podremos tener mas agentes y gestionaremos mejor la seguridad. Viendo estos comentarios creo CIU ya ha iniciado la campaña electoral. En mi pais estas actitudes tan dictatoriales del señor Recoder no se aceptan.

Ingrid. Enviat el 18/feb/10


Sra. Ingrid,de que pais es ud ?.Esta claro que no tiene ni idea de lo que representa el coste por agente y todo lo que comporta.Informese debidamente antes de emitir su punto de vista.Gracias.

Victor. Enviat el 18/feb/10


Sóc de Valldoreix i per dictatorial, la sra. Turu. Fa les coses sense consensuar i després vol que li solucionin els problemes desde Sant Cugat. Si vol aparcament només per Valldoreix que ho gestionin tot desde l'EMD

ariadna. Enviat el 18/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.