ERC considera 'insuficient' i 'poc ambiciós' el projecte de la sala de concerts


Temes relacionats

La sala de concerts s'ubicarà en una nau ja construïda a Can Solà (15/feb/10)

La gestió de la sala de concerts serà de l'organisme autònom que s'encarrega del Teatre-Auditori (28/des/09)


  • Comparteix:

La futura sala de concerts s'ubicarà al sector de Can Solà

La futura sala de concerts s'ubicarà al sector de Can Solà

ERC creu que el projecte de la sala de concerts presentat per l'equip de govern és 'insuficient'. Els republicans afirmen que la nau industrial que acollirà l'equipament 'es queda curta' ja que consideren que l'espai també hauria d'incloure un escenari, bucs d'assaig, bar i lavabos. El regidor republicà Toni Ramon ha demanat a l'equip de govern que aposti per un equipament central i que no tracti la sala com un espai secundari. Ramon ha dit que modificar el projecte serà clau per a la negociació del Pla d'Equipaments.

La secció local d'ERC i les JERC creuen que la sala de concerts hauria de tenir un escenari, camerinos, bar, lavabos, guarda-roba, accessos i sortides d'emergències, uns requisits que asseguren que no es poden encabir en els 450 metres quadrats que té la nau industrial proposada per l'equip de govern per acollir el nou equipament.

El regidor d'ERC Toni Ramon considera el projecte com una sortida al pas de la pressió dels joves de la ciutat. Ramon ha dit a Cugat.cat que la sala de concerts no ha d'acabar amb les activitats culturals al carrer.

Toni Ramon

L'existència d'una sala de concerts no ha de suposar que tot passi allà. No vol dir que la via pública hagi d'abandonar les activitats d'oci.



El regidor republicà assegura que la modificació del projecte per fer la sala més gran i ajustada a les demandes dels joves de la ciutat serà un punt necessari per a la negociació del Pla d'Equipaments.

Toni Ramon

És un punt vital del Pla d'Equipaments. Quan la sala estigui equipada ens quedarà petita i no complirà les necessitats dels joves de la ciutat.


Ramon també ha parlat de la gestió del futur equipament i ha manifestat que hauria de quedar oberta a qualsevol gestor cultural a través d'un concurs públic. A més, ha demanat la posada en marxa d'un autobús que connecti els districtes i el centre de la ciutat amb la futura sala de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.