Jordi Menéndez afirma que la declaració de la CCRTV restableix la seva dignitat

Jordi Menéndez

Política

Publicat el 28/mai/03 per Esteve

El candidat del PSC a l'alcaldia de la ciutat en les eleccions municipals de diumenge, Jordi Menéndez, considera que la declaració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) que assegura que no es va aprofitar del seu càrrec a la CCRTV per aparèixer al programa de Buenafuente ha restablert la seva dignitat. Menéndez creu que es va exagerar i malinterpretar la seva aparició com a membre del públic al programa 'Una altra cosa'.

Segons el candidat socialista, la declaració del Consell d'Administració de l'ens públic ha posat les coses al seu lloc i, sobre tot, ha restablert la seva dignitat personal. Per Menéndez queda clar que l'acusació de La Vanguardia, afirmant que havia utilitzat el seu càrrec en benefici propi, és totalment falsa:

Jordi Menéndez

S'ha restablert la meva diginitat perquè ha quedat clar que no hi hagut utilització del meu càrrec públic


Menéndez ha remarcat que, arran d'aquest incident, s'haurà de regular aspectes tan difícils de controlar com l'aparició d'un polític a la tribuna d'un Barça-Madrid, o al circuit de Montmeló. Tot i així, el candidat socialista ha reconegut que va pecar d'ingenuïtat en assistir a aquest programa:

Jordi Menéndez

És indiscutible que he comès una ingenuïtat amb tota aquesta història, però no m'imaginava que ningú puguès tenir una reacció tan recargolada


Menéndez ha afegit que, ni l'aparició en el programa, ni la polèmica que va aixecar-se després, han fet canviar els resultats electorals ni en un sol vot.