UDC atribueix el dèficit en infraestructures a la 'mala' gestió del tripartit


  • Comparteix:

Joan Recasens és president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques d'UDC

Joan Recasens és president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques d'UDC

Unió Democràtica de Catalunya (UDC) adverteix que la 'mala' gestió del tripartit està portant la ciutat i la comarca a un dèficit en infraestructures. El santcugatenc i diputat al Parlament per UDC, Joan Recasens, ha recordat que el Vallès Occidental és un dels motors econòmics del país i cal reactivar-lo. Recasens ha dit que l'impuls que necessita la comarca només serà possible amb un canvi de govern a la Generalitat.

UDC ha fet aquest divendres al migdia una trobada amb els mitjans de comunicació comarcals per explicar, segons ha dit, la 'mala' situació que viu el Vallès Occidental amb la gestió del Govern tripartit. Entre les infraestructures que necessita Sant Cugat, UDC ha posat sobre la taula la construcció de l'hospital públic de referència de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal, el Quart Cinturó i la inclusió de la nostra ciutat a la zona 1 del sistema tarifari integrat.

El president de la Intercomarcal de Barcelona Comarques d'UDC, el santcugatenc Joan Recasens, ha remarcat la necessitat d'un canvi de govern a la Generalitat a les properes eleccions al Parlament per millorar la situació de la comarca.

Joan Recasens

La comarca té la necessitat d'un canvi de govern a la Generalitat. És necessari per una qüestió de supervivència, el Vallès és un dels motors econòmics del país i necessita reactivar-se.


Recasens també ha reitarat la falta de jutjats a la ciutat. El dinar, que ha tingut lloc a Sabadell, forma part de les trobades iniciades fa uns mesos per la formació amb l'objectiu d'establir contacte amb els mitjans de comunicació de la comarca.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.