ERC demana la dimissió d'Esther Salat per incomplir acords sobre lleure juvenil


Temes relacionats

El Pla Local de Joventut 2010-2011 comença a caminar (16/feb/10)

Les JERC denuncien la falta d'implicació de l'alcalde en l'oci juvenil ( 5/feb/10)

Sant Cugat garantirà la diversitat de l'oci nocturn de la ciutat (21/mai/08)


  • Comparteix:

Toni Ramon, Raül Grangé i Bernat Picornell han demanat la dimissió de la regidora

Toni Ramon, Raül Grangé i Bernat Picornell han demanat la dimissió de la regidora

ERC demana la dimissió de la regidora de Joventut, Esther Salat, per l'incompliment de diversos acords entre la formació i l'equip de govern sobre el lleure juvenil. Pels republicans, 'la gota que ha fet vessar el got' ha estat l'incompliment de la declaració institucional sobre la diversitat d'oci dels santcugatencs aprovada per unanimitat al ple el 2008. Segons ERC, la formació s'ha dirigit reiteradament a l'equip de govern i directament a l'alcalde per executar aquests acords, però mai han trobat voluntat política.

A la declaració institucional aprovada el maig del 2008 es contemplava la creació d'una taula participativa on joves, equip de govern, entitats veïnals i representants de l'oci nocturn s'havien de reunir per començar a treballar en la creació d'un mapa d'espais i un protocol per agilitzar l'ocupació de via pública per a la celebració d'activitats i actes festius. La declaració establia aquest diumenge passat com la data límit per posar en funcionament la proposta. A més, aquest punt també és un dels compromisos pels quals ERC ha donat suport als pressupostos municipals d'enguany.

El portaveu de les JERC, Bernat Picornell, argumenta els motius per demanar la dimissió d'Esther Salat.

Bernat Picornell

Hem seguit una línia constructiva però ara creiem que cal demanar la dimissió de la regidora. És una qüestió política.


De la seva banda, el regidor d'ERC Toni Ramon ha explicat que la formació s'ha adreçat en diverses ocasions a l'equip de govern sense obtenir una resposta satisfactòria, i recorda que la moció va rebre el suport de la totalitat del ple.

Toni Ramon

Hem preguntat a l'alcalde, ens ha acusat d'elevar l'anècdota a categoria. No hi ha cap solució ni voluntat de complir l'acord.





Si la regidora de Joventut no presenta la dimissió, ERC demana a l'alcalde, Lluís Recoder, que intervingui i la cessi de les seves funcions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

M'agrada que defenseu la feina que es va fer en l'anterior etapa, crec que el toni va fer molt bona feina i no pot ser que s'ho carreguin tot. Ànims i endavant, el jovent s'ho val. Pere

Pere Serra (Valldoreix). Enviat el 2/mar/10


Ho dic des del respecte. Però en la meva opinió, Esther Salat és rotundament mediocre i així ho demostra la seva gestió. No té iniciativa ni empenta, es limita a fer rodes de premsa presentant activitats muntades amb la suor d'altres que sovint no guanyen un sou per fer-ho. I en aquestes rodes de premsa diu obvietats i no es mulla perquè, això sí, és conscient que no domina el tema en què treballa

La gestió de salat, sosa. Enviat el 2/mar/10


Tots això està molt bé... però no deixa de ser ben curiós. El 2009 els senyors d'Esquerra van aprovar el pressupost de CiU amb una èpica digna de "Little Big Horn" (Ep!!! que ho va escriure així en Raül Grangé)... l'any 2010 també ajuden a aprovar-lo, aquesta vegada sense tanta èpica... I ara se n'adonen, amb un dramatisme digne de la batalla de "Wounded Knee", que tot ha estat en orris... que els rostres-pàlids-convergents els prenen el pèl... I és que el grup municipal d'Esquerra sembla que ha jugat el paper galdós de l'indiet babau i innocentot. Amb quatre mirallets i un parell de fotos amb el senyor batlle ja s'han donat per satisfets... I encara fa més feredat tot plegat quan llegeixes el bloc personal del portaveu, el senyor Grangé, que en escrit seu del juliol del 2009 deia textualment: "ERC suspèn l'últim curs polític de l'equip de govern... pel que fa a l'eficàcia de tirar endavant els projectes acordats." Senyor, Senyor... és ben bé que els d'Esquerra a l'Ajuntament de Sant Cugat ensopeguen dues vegades amb la mateixa pedra... i, si Déu Nostro Sinyor no ho adoba aviat, continuaran ensopegant-hi tantes vegades com calgui. Amen

Lo Gaiter de la Riera. Enviat el 2/mar/10


El que diu "Lo gaiter de la Riera" es ben vé un tractat de demagogia.... o potser son "mirallets" els avantatges aconsseguits per a families monoparentals , descomptes a l´IBI per a gent gran per a habitatges posats a la bossa de lloguer per a gent jove?. En motiu d´aquest escrit m´he passetjat per el blog del Sr. Grangé i tan sols hi he trobat coherència amb tot el bó que ha fet ERC a l´Ajuntament. Masses cervesses Gaiter !.. i això sempre aigualeix l´intel.ligència i aviva la maledicència i la maldad malgrat que la covardia l´hi faci amagar-se rera pseudónims varis com Felip no cinqué..... Eh que si, Josep T.?

Anna. Enviat el 6/mar/10


Ni uns tan bons al passat, ni els altres tan dolents al present. Veig opinions i discursets massa polititzats i dirigits per algun partit que sembla que 'machaca' aixi que pot. Tanta mala llet no pot ser bona.

Jan. Enviat el 6/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.