L'equip de govern defensa el veredicte i el procés d'elecció dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Jordi Puigneró, als estudis de Cugat.cat

Política

Publicat el 2/mar/10 per Miquel Herrada

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, defensa el procediment per escollir els guanyadors dels Premis Ciutat de Sant Cugat. En resposta a les crítiques del PSC i el PP, Puigneró ha recordat que el jurat tria els premiats en una votació 'democràtica i secreta', i ha subratllat que una de les entitats premiades, la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, s'adequa plenament a les bases dels guardons.

Durant la tertúlia política d'aquest dimarts a Cugat ràdio (91.5 FM), Puigneró ha destacat que el jurat format per ciutadans i representants de tots els grups polítics del consistori vota democràticament, i de forma secreta, els guanyadors dels premis d'entre les candidatures finalistes, sempre 'buscant el màxim consens' possible.

Jordi Puigneró

Els ciutadans i representants polítics fan ús del vot secret, amb bon criteri, i aquest va ser el resultat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Sobre el premi a la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, criticat pel PP, Puigneró ha afirmat que l'entitat organitzadora de la consulta sobre la independència del 13-D compleix plenament les bases dels premis.

Jordi Puigneró

Els premis reconeixen entitats i persones que fan coses per a la ciutat. La consulta va mobilitzar 16.000 persones i va ser un fet destacat del 2009.

Your browser doesn’t support HTML5 audio








ICV-EUiA i ERC també han defensat el procediment d'elecció dels premiats.