L'equip de govern veu 'exagerada' i 'fora de lloc' la petició de dimissió d'ERC a Esther Salat

Esther Salat, en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 2/mar/10 per Miquel Herrada

L'equip de govern qualifica 'd'estirabot' i 'greu error tàctic' la petició de dimissió de la regidora de Joventut, Esther Salat, formulada per ERC. L'alcalde, Lluís Recoder, creu que està 'fora de lloc' i acusa els republicans d'intentar fer veure que l'àrea de Joventut no fa res. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, atribueix la petició al context electoral i recorda que ERC i CiU han col·laborat intensament en molts projectes durant aquest mandat.

Escura ha recordat que l'equip de govern ha assumit 27 de les 30 propostes d'ERC al recentment aprovat Pla Local de Joventut i, per això, s'ha mostrat sorprès pel que ha qualificat de 'gir de 180 graus' en l'actitud de col·laboració dels republicans. El tinent d'alcalde de Cultura, de qui depèn la regidoria de Joventut d'Esther Salat, ha atribuït al clima preelectoral aquest 'estirabot' d'ERC, que ha considerat un 'greu error tàctic'.

Xavier Escura

És un greu error tàctic. No s'ho mereix ni la regidora ni els electors d'ERC.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde, Lluís Recoder, ha confirmat que mantindrà Esther Salat al capdavant de Joventut i ha acusat ERC de difondre exageracions per voler fer creure que l'àrea no ha fet res. Recoder ha dit que la petició de dimissió està 'fora de lloc'.

Lluís Recoder

Em sembla absolutament exagerat. Transformar les discrepàncies en una petició de dimissió està fora de lloc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'equip de govern ha recordat que l'àrea de Joventut ha impulsat projectes destacats, com l'elaboració del nou Pla Local de Joventut, la nau de Can Solà per la futura sala de concerts i el cicle de concerts Mou-te, organitzat amb Cugat.cat. Sobre la declaració institucional de maig del 2008 sobre la diversitat de l'oci, que segons ERC s'ha incomplert, Xavier Escura assegura que s'hi està treballant i que a ERC li consta que el tema segueix viu.