El PP nega que sigui un partit totalitari i que se'l pugui comparar amb la Falange


Temes relacionats

Víctor Alexandre: 'El PSC i el PP estan amarats de totalitarisme' ( 5/mar/10)

El PSC considera 'un atemptat contra la intel·ligència' establir un paral·lelisme entre els socialistes i la Falange ( 5/mar/10)


  • Comparteix:

Berta Rodríguez

Berta Rodríguez

El PP desmenteix que estigui 'amarat de totalitarisme' i que no respecti la llibertat d'expressió, tal com afirma Víctor Alexandre. Els populars asseguren que 'són demòcrates i respecten les persones', i no toleren que se'ls compari 'amb avantpassats', fent referència a les declaracions d'Alexandre quan diu que el PP i el PSC 'van junts amb la Falange quan es tracta d'Espanya'.

Víctor Alexandre ha volgut respondre les crítiques del PSC i el PP al discurs que va fer quan va recollir el guardó dels Premis Ciutat de Sant Cugat a la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació. Segons Alexandre, quan es tracta d'Espanya, socialistes i populars sempre fan front comú.

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, ha dit a Cugat.cat que el PP és un partit demòcrata, que respecta les persones i que no pot ser que se'l compari amb avantpassats.

Berta Rodríguez

Em fa llàstima que faci aquestes declaracions. No som totalitaristes i respectem les persones. No se'ns pot comparar amb avantpassats.



Rodríguez ha insistit que la plataforma ja s'ha dissolt i que no es mereixia tant el premi com, per exemple, el Taller Triangle pels seus 25 anys d'ensenyament d'arts plàstiques a la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quina és l'actitud tant del PSOE com del PP en el tema de la memòria històrica? Exactament la mateixa. I davant la monarquia borbònica, recorde-m'ho, elegida per Franco? La mateixa, exactament la mateixa. I davant les seleccions nacionals catalanes? La mateixa. I davant l'eix mediterrani? La mateixa. I davant el tancament de diaris al País Basc? La mateixa. I davant les consultes per la independència? La mateixa. Etc etc...

Arnau. Enviat el 5/mar/10


"Excusatio non petita,accusatio manifesta"(Excusa no demanada,acussació manifesta)

Narcís Clavell. Enviat el 5/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.