ICV obre un procés de debat i reflexió sobre Sant Cugat per properes eleccions municipals


  • Comparteix:

Joan Calderón, en imatge d'arxiu

Joan Calderón, en imatge d'arxiu

ICV prepara un procés de debat i reflexió sobre Sant Cugat de cara a les properes eleccions municipals. La campanya 'Repensem Sant Cugat' té la voluntat de recollir propostes per la redacció del programa ecosocialista pels comicis de 2011. La formació preveu, fins i tot, obrir l'elecció del cap de llista i la configuració de la candidatura als inscrits en el procés.

El procés participatiu s'iniciarà el 7 d'abril amb una sessió sobre ocupació i promoció econòmica i que comptarà amb el tinent d'alcalde d'Innovació i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Terrassa, Manel Pérez.

A aquest debat, s'afegiran vuit veus més amb la intenció de fer una radiografia més completa de la ciutat. El president local d'ICV, Joan Calderón, ha explicat que totes les sessions comptaran amb experts que ajudin a demostrar que es pot governar 'diferent a com ho fa CiU'. Calderón ha remarcat que la intenció és 'acostar-se a la gent' per fugir de la desafecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.