Recoder creu que el successor de Mas serà algú més jove que ell


Temes relacionats

Mas inclourà Recoder a les llistes electorals, però no concreta la seva posició (27/feb/10)

Recoder, disposat a anar a les llistes de CiU al Parlament (25/feb/10)


  • Comparteix:

Lluís Recoder i Artur Mas

Lluís Recoder i Artur Mas

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, augura que el successor del secretari general del partit, Artur Mas, serà algú més jove que ell i descarta rellevar-lo. En una entrevista a Europa Press publicada la setmana passada, Recoder aposta pel relleu generacional dins la formació, tot i que confia que Mas guanyi les eleccions al Parlament d'aquesta tardor. En aquest cas, Recoder creu que CiU podrà governar 'amb fórmules de govern molt diferents' sempre que el tripartit 'no sumi'.

Recoder, que aquesta setmana està de viatge oficial a Hamburg, ha deixat la porta oberta a diferents pactes de govern en cas que CiU guanyi les eleccions al Parlament. D'aquesta manera, no descarta ni la sociovergència, amb el PSC, ni parlar amb ERC, tot i que Mas ha apostat perquè CiU governi en solitari amb pactes puntuals. Respecte al PP, l'alcalde ho veu gairebé impossible si continuen liderant 'la bandera de l'anticatalanisme' i mantenen el recurs contra l'Estatut.

Tot i això, aquestes possibilitats depenen dels resultats que obtinguin els partits que formen el tripartit, ja que 'si sumen', ha dit, 'reeditaran el pacte'. Una opció que, assegura, no servirà per 'treure Catalunya del pou en el qual es troba'.

De nou, Recoder ha deixat la porta oberta a formar part de les llistes electorals de CiU 'sense cap condició', després que fa quatre anys rebutgés la proposta de Mas. En aquesta ocasió, l'alcalde creu que pot aportar la seva experiència per fer front a la 'falta de projecte polític i de lideratge' del tripartit. A més, assegura que CDC ha incorporat les seves peticions de pluralisme després del darrer congrés.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cuando se siene una historia y Recoder la tiene,es facil que te pasen por delante,lleva años postulandose para presidente, nunca ha tenido los apoyos suficientes dentro de CIU,¿por que sera?

EBOLI. Enviat el 9/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.