Recoder, a favor de la convocatòria d'eleccions anticipades


  • Comparteix:

L'alcalde, Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, en una imatge d'arxiu

L'alcalde i dirigent de CiU, Lluís Recoder, està d'acord amb la petició d'eleccions anticipades al Parlament que ha fet el secretari general de la federació nacionalista, Josep Antoni Duran i Lleida. En declaracions a Catalunya Ràdio, Recoder ha tornat a censurar la gestió de la nevada que ha fet el govern de la Generalitat i ha criticat la solitud amb què han hagut d'afrontar la situació molts alcaldes, sobretot a les comarques gironines.

El secretari general de la federació de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, ha tornat a demanar eleccions anticipades per la mala gestió que considera que el govern de la Generalitat ha fet arran de les conseqüències de la nevada. Aquestes han estat les paraules de l'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, al programa 'Catalunya Matí' de Catalunya Ràdio.

Lluís Recoder

Si ho diu el secretari general de la federació nacionalista, jo com a membre de la direcció estaré absolutament d'acord.


Recoder ha tingut una visió crítica dels mecanismes de coordinació que el govern de la Generalitat ha dut a terme aquesta setmana per solucionar els efectes de la nevada. També ha mostrat la seva solidaritat cap als alcaldes de les comarques gironines, que encara no han pogut solucionar la totalitat dels desperfectes ocasionats a la xarxa elèctrica.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Te raó.... eleccions anticipades a Sant Cugat abans que sigui masa tard. No veieu les preses per marxar, perque será?

joanet. Enviat el 15/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.