ICV-EA proposa a Recoder fer un pacte de govern que només exclogui el PP


Temes relacionats

Les forces polítiques expressen a Recoder la voluntat de trobar una bona entesa institucional ( 4/jun/03)


  • Comparteix:

El regidor electe d'ICV-EA, Xavier Boix

El regidor electe d'ICV-EA, Xavier Boix

El portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, ha instat l'alcalde en funcions a fer un pacte de govern que aglutini CiU i les tres forces d'esquerra. L'ecosocialista ha llençat la proposta a Lluís Recoder en una entrevista en què Boix també va mostrar-se obert al diàleg, sempre i quan no pacti amb el PP.

Amb aquesta trobada s'ha tancat la ronda de converses que ha fet l'alcalde en funcions per conèixer les postures dels partits de cara al nou mandat. El portaveu d'ICV-EA, Xavier Boix, ha dit que els resultats de les eleccions permeten a Recoder governar amb comoditat, però que això no li impedeix fer accions conjuntes amb les altres formacions.

En aquest sentit, l'ecosocialista considera que un pacte de govern entre CiU, PSC, ERC i ICV-EA enriquiria la política municipal:

Xavier Boix

Hem de ser democàtics i acceptar que la ciutadania de Sant Cugat ha volgut que Recoder governi amb una certa comoditat, però tenint en compte a la resta


Si aquest pacte a quatre no es materialitza, ICV-EA estarà igualment oberta al diàleg amb CiU sempre i quan la federació no arribi un nou pacte amb el PP. Escoltem Xavier Boix:

Xavier Boix

No ens agradaria que CiU pactès amb el PP


Boix ha deixat clar que, a banda del pacte a quatre, ICV-EA també aposta per altres mecanismes de participació com l'accés dels partits a les juntes d'organismes autònoms i a les comissions de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.