L'Oficina Local d'Habitatge incrementa les gestions durant el 2009 amb 5.200 consultes


  • Comparteix:

Promoció d'habitatge a Sant Cugat

Promoció d'habitatge a Sant Cugat

L'Oficina Local d'Habitatge ha realitzat durant l'any passat 5.200 assessoraments en matèria de vivenda. Aquestes gestions són fruit d'un conveni entre l'Ajuntament i el departament d'Habitatge de la Generalitat, que el ple ha aprovat renovar aquest any. L'acord, signat el 2007 i que caduca aquest any, va servir per posar en marxa l'oficina al municipi.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, fa balanç d'algunes de les actuacions dutes a terme per l'oficina local durant el 2009.

Mercè Conesa

Vam fer 5.200 assessoraments, vam tramitar 142 cèdules d'habitabilitat, 36 ajuts a habitatge protegit, cinc ajuts de rehabilitació i 29 contractes d'arrendament.









L'Oficina Local d'Habitatge també ha tramitat durant l'any passat 547 ajuts al lloguer. El ple municipal, celebrat aquest dilluns, ha aprovat per unanimitat renovar el conveni amb el departament d'Habitatge de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.