Recoder insisteix en reclamar al Ministeri de l'Interior més dotacions de la policia estatal


  • Comparteix:

La manca d'agents de la policia estatal incrementa la feina de la policia local

La manca d'agents de la policia estatal incrementa la feina de la policia local

L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, ha reiterat el seu desig que el Ministeri de l'Interior compleixi el compromís d'ampliar les dotacions de la policia estatal mentre no s'hagi completat el desplegament dels Mossos a la nostra comarca. Segons Recoder, l'avançament de la implantació dels Mossos a Barcelona l'any 2004 pot facilitar que s'executi el pla acordat.

Durant l'última reunió de la Junta de Seguretat de Catalunya, el govern central i la Generalitat han acordat avançar al 2004 el desplegament dels Mossos a Barcelona i a la comarca de l'Anoia, i completar la seva presència a tot el territori l'any 2008. Segons l'alcalde en funcions, Lluís Recoder, aquest anunci no afecta directament la nostra ciutat, però podria servir per posar al dia la dotació de Policia estatal de Sant Cugat:

Lluís Recoder

El ministre Acebes ha incomplert la seva promesa de portar al Vallès els policies estatals que quedessin lliures com a conseqüència del procès de desplegament dels Mossos


Recoder ha recordat que, tot i el compromís del Ministre de l'Interior, la plantilla de la policia estatal no s'ha ampliat després del desplegament dels Mossos a Badalona i Mataró.

Durant la reunió entre el conseller en cap, Artur Mas, i el ministre de l'Interior també s'ha acordat que un 15% de les places de Mossos d'Esquadra siguin guàrdies civils i policies nacionals que actualment treballen a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.