L'equip de govern respon al PSC que informa correctament sobre bonficacions a la revista municipal


Temes relacionats

El Síndic dóna suport a la petició del PSC de millorar la informació sobre les ajudes municipals (18/mar/10)

El PSC demana que s'informi millor la ciutadania de les possibles bonificacions (17/mar/10)


  • Comparteix:

El regidor de Comunicació, Jordi Puigenró, en una imatge d'arxiu

El regidor de Comunicació, Jordi Puigenró, en una imatge d'arxiu

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, considera que l'equip de govern informa bé a la ciutadania sobre les possibles bonificacions a què es pot acollir. Puigneró respon així a les crítiques del PSC que asseguraven que els santcugatencs no fan prou ús de les subvencions i descomptes per falta de coneixement. El regidor ha afegit que en molts números de la revista municipal s'explica als ciutadans l'existència d'ajuts als diversos col·lectius.

El regidor de comunicació, Jordi Puigneró, ha explicat a Cugat.cat que la revista municipal 'Sant Cugat Avui' inclou en moltes ocasions informació sobre els possibles ajuts als quals es poden acollir els ciutadans.

Puigneró creu que les declaracions del PSC arran de la falta d'informació sobre bonificacions per part dels santcugatencs no són certes.

Jordi Puigneró

Això de que no informem no és cert. Qualsevol persona ho pot comprovar agafant les deu últimes revistes municipals on hi ha informació sobre bonificacions.


El PSC va demanar a l'equip de govern que informi millor els ciutadans sobre les ajudes a les quals es poden acollir ja que, segons diu, els santcugatencs no fan ús de les subvencions i descomptes en alguns serveis municipals perquè no els coneixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.