Recoder creu que els ajuts del govern als ajuntaments per la nevada no seran suficients


Temes relacionats

Recoder s'adhereix al manifest d'alcaldes afectats per l'apagada elèctrica (17/mar/10)

L'alcalde reclama ajudes supramunicipals per als ajuntaments afectats per la nevada (12/mar/10)


  • Comparteix:

Les màquines van treballar moltes hores per retirar la neu

Les màquines van treballar moltes hores per retirar la neu

L'alcalde veu bé que el govern hagi aprovat un primer paquet d'ajuts per als municipis per la nevada, tot i que considera que no seran suficients per cobrir les despeses extres que ha generat el temporal de neu als ajuntaments. Lluís Recoder ha reconegut, però, que el cost per a Sant Cugat és 'una anècdota' comparat amb altres poblacions del nord de Catalunya.

L'alcalde ha explicat a Cugat.cat que els ajuts 'sempre es reben bé', tot i ser conscient que el cost de la nevada per a Sant Cugat no tindrà res a veure amb el d'algunes poblacions gironines. Lluís Recoder ha demanat el suport de la Generalitat i ha recordat que els consistoris 'ja van prou justos'.

Lluís Recoder

Els ajuts sempre es reben bé. En el nostre cas és una anècdota amb el que han patit altres municipis, però la despesa serà elevada.



L'alcalde assegura que encara no pot concretar la xifra exacte del cost que va suposar el dispositiu especial per la nevada desplegat a la ciutat. Tot i això, Recoder considera que els ajuts que proporcionarà el govern no seran suficients.

Lluís Recoder

Ho estem comptabilitzant, quan ho tinguem ho presentarem. L'experiència ens diu que els ajuts que rebem no arriben ni de lluny a cobrir el que hem gastat.





Sant Cugat va activar un dispositiu especial durant la nevada que va disposar d'efectius de la Brigada Municipal, Policia Local, Mossos d'Esquadra, ADF i Protecció Civil.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Ja es un clamor, l\'alcalde fa servir un mitja públic per erosionar al Govern. S\'esta promocionant i s\'ha oblidat de Sant Cugat ¡¡ Demano a la oposició de demani la seva dimisió amb un vot de censura. VAYASE SEÑOR RECODER ¡

Rosa Mari. Enviat el 18/mar/10


EN TIEMPOS COMO LOS QUE CORREN ¿QUE MAS QUIERE RECODER? ANTES DE SEGUIR PONIENDO LA MANO ADMINISTRE BIEN LO QUE TIENE, DEJE LOS VIAJECITOS , NO GASTE EN CASMARAS QUE CONVIERTEN A NUESTRA CIUDAD EN EL GRAN HERNANO.ETC, ESTE EN SU SU SITIO GOVERNANDO DEJE USTED EL SOFISMO, POSICIONESE CON LOS DOS PIES EN EL MISMO SITIO.ESPERO Y DESEO QUE EN LAS PROXIMAS ELECCIONES LOS CIUDADANOS LE PONGAMOS A USTED DONDE MERECE O SEA EN LA OPOSICIO.

base de datos. Enviat el 18/mar/10


EN TIEMPOS COMO LOS QUE CORREN ¿QUE MAS QUIERE RECODER? ANTES DE SEGUIR PONIENDO LA MANO ADMINISTRE BIEN LO QUE TIENE, DEJE LOS VIAJECITOS , NO GASTE EN CASMARAS QUE CONVIERTEN A NUESTRA CIUDAD EN EL GRAN HERNANO.ETC, ESTE EN SU SU SITIO GOVERNANDO DEJE USTED EL SOFISMO, POSICIONESE CON LOS DOS PIES EN EL MISMO SITIO.ESPERO Y DESEO QUE EN LAS PROXIMAS ELECCIONES LOS CIUDADANOS LE PONGAN A USTED DONDE MERECE O SEA EN LA OPOSICIO.

base de datos. Enviat el 18/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.