Villaseñor (PSC): 'Recoder ha enganyat els santcugatencs amb els diners de Sorea'

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, durant la roda de premsa

Política

Publicat el 23/mar/10 per Mar Castro

El PSC afirma que l'alcalde, Lluís Recoder, ha 'enganyat' la ciutadania donant a entendre que part dels 15 milions d'euros de Sorea es podrien destinar a inversions als districtes. Segons el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, l'equip de govern ja havia decidit prèviament destinar aquests diners a quadrar el pressupost del 2009. Els socialistes demanen ara que s'estudiï la possibilitat de destinar el superàvit dels comptes de l'any passat, que ascendeix a 1'9 milions d'euros, a inversions a Valldoreix.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha fet aquestes declaracions aquest dimarts, durant el seu contacte setmanal amb la premsa.

Ferran Villaseñor

Creiem que l'alcalde ha enganyat els ciutadans amb els diners de Sorea. Ja sabia que s'anaven a utilitzar per tancar el pressupost del 2009.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




D'altra banda, Villaseñor creu que l'equip de govern hauria de contemplar la possibilitat de destinar els 1,9 milions d'euros de romanent del pressupost del 2009 a inversions a Valldoreix.

Ferran Villaseñor

Reclamem que els diners que han sobrat del pressupost del 2009 es destinin a Valldoreix per soterrar, per exemple, les torres elèctriques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El PSC ha reclamat un pla d'eficiència a llarg termini i una retallada de la despesa durant els propers anys en partides com la celebració del fòrum empresarial Santcugatribuna.