Miquel Quintana anuncia que continua a la Plataforma Catalunya 2003 de Pere Esteve


  • Comparteix:

L'excandidat d'UNIS a l'alcaldia de la ciutat, Miquel Quintana

L'excandidat d'UNIS a l'alcaldia de la ciutat, Miquel Quintana

L'excandidat d'UNIS a les últimes municipals, Miquel Quintana, continuarà a la Plataforma Catalunya 2003 després que l'Assemblea ha rebutjat la seva dimissió. Quintana estudiarà si s'integra a algunes de les meses sectorials d'aquesta Associació, encapçalada per Pere Esteve, i a nivell local vol promoure un observatori polític de la ciutat.

Després de presentar la renúncia a les files d'UNIS, Quintana ha portat la seva dimissió a la Plataforma Catalunya 2003 per demostrar que no volia fer el salt polític aprofitant-se d'UNIS. Segons ha explicat Quintana, l'assemblea li ha demanat que continuï a l'associació per ajudar a desenvolupar les diferents propostes de Catalunya 2003 de cara a les eleccions autonòmiques. Segons Quintana, un altre aspecte que s'ha discutit a l'assemblea és la reacció d'alguns membres d'Esquerra Republicana a partir del pacte que van signar el 5 de maig:

Miquel Quintana

Ara el que s'ha de fer és treballar de cara les eleccions autonòmiques


D'altra banda, Miquel Quintana ha anunciat que, a partir de la tardor, vol impulsar la creació d'un grup plural de persones que analitzin periòdicament el funcionament de la política local:

Miquel Quintana

Vull crear un grup de gent diversa que analitzi de forma periòdica la marxa política de Sant Cugat


Aquest observatori polític es complementarà, segons Quintana, amb diferents conferències amb destacades personalitats catalanes de diferents àmbits, com la política, l'economia o l'ensenyament, per fomentar un millor coneixement de la ciutat. Aquestes xerrades s'organitzarien conjuntament amb la Unió Santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.