Lluís Recoder: 'Les exigències mediambientals obren una gran oportunitat per l'economia'


  • Comparteix:

L'alcalde i membre de CDC creu que el compromís de la societat amb les exigències mediambientals obre oportunitats a l'economia del planeta. Lluís Recoder ha destacat en una xerrada sobre economia verda que en els propers anys s'haurà de buscar l'equilibri ambiental i fer noves inversions o renovar-les per adaptar-les al nou model energètic. La conferència, organitzada per la secció local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), ha abordat l''Economia verda: El canvi de model productiu pels joves del segle XXI'.

Lluís Recoder ha ofert una ponència en la qual ha explicat els avantatges que comporta l'aplicació de l'economia verda. L'alcalde ha remarcat que aquesta economia obre un gran ventall de possibilitats.

Lluís Recoder

Les noves exigències mediambinetals obren unes gran espectatives pel que fa a les energies renovables i als nous sistemes de mobilitat.



El president local de la JNC, Àlex Calmó, ha destacat que la secció juvenil ha escollit l'alcalde per la ponència per la seva implicació en l'economia verda. Són declaracions a Cugat.cat.

Àlex Calmó

Tenim l'alcalde que és un dels polítics més compromesos amb el canvi climàtic i el medi ambient.



D'altra banda, el president nacional de la JNC, Gerard Figueras, ha remarcat el compromís de la branca juvenil de CiU amb la recerca de noves formes de 'tirar endavant' l'economia del país.

Gerard Figueras

Nosaltres som ecologistes i progressistes: busquem noves formes que permetin tirar endavant l'economia del país.



L'acte, que s'ha celebrat a la sala de conferències del Museu, ha comptat amb la participació del cap d'àrea de Sostenibilitat i Empresa de la JNC, Enric Vinyes. La xerrada ha aplegat prop d'una quarantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.