Sant Cugat se suma avui a la trobada d'alcaldes afectats per la nevada


Temes relacionats

Sant Cugat ja ha gastat mig milió d'euros per pal·liar els efectes de la nevada (26/mar/10)

Sant Cugat espera que les ajudes per fer front a la nevada siguin suficients (24/mar/10)

La Generalitat destinarà 21,5 milions d'euros a ajudes per fer front als efectes de la nevada (24/mar/10)

L'alcalde demana a Endesa que acceleri el soterrament de les línies d'alta tensió (20/mar/10)


  • Comparteix:

Una de les línies caigudes al municipi.

Una de les línies caigudes al municipi.

L'alcalde, Lluís Recoder, assistirà aquest dilluns a la trobada d'alcaldes de municipis afectats per la nevada del 8 de març. La trobada, que tindrà lloc a Sant Coloma de Farners, a la Selva, servirà per fer una anàlisi conjunta de la situació i coordinar la petició d'ajudes i subvencions. La reunió, impulsada per l'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, començarà a les cinc de la tarda a la biblioteca Joan Vinyoli de la capital de la Selva. Una quarantena d'alcaldes han confirmat ja la seva assistència a la trobada.

Els alcaldes dels municipis afectats per la nevada estan convocats aquest dilluns a Santa Coloma de Farners per unificar les demandes a realitzar per pal·liar els efectes del temporal. En aquesta sessió, es reflexionarà sobre els danys provocats i s'aprovaran mesures per evitar que en un futur es repeteixin algunes d'aquestes situacions. La trobada també servirà per fixar una posició comuna per fer arribar les peticions a la Generalitat i actuar en un front únic davant les companyies elèctriques.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat els motius que fan necessaris que Sant Cugat tingui presència en aquesta trobada.

Lluís Recoder

Hi anirem per què quedi clar que el temporal també ha fet molt mal al Vallès i al Maresme.


En aquest sentit, Recoder considera que les ajudes aprovades per la Generalitat no arribaran a cobrir tota la despesa generada. Pel que fa a les elèctriques, l'alcalde ha recordat a Endesa que el consistori i la companyia van acordar l'any 2006 el soterrament de les línies d'alta tensió que travessen la ciutat. Una quarantena d'alcaldes han confirmat ja la seva assitència a la trobada.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Gràcies alcalde. Des de la Floresta, veiem amb preocupació que tan sols es parles de la Costa Brava. Serem el parc natural d\'Europa amb més càrrega forestal. Quina pena. Al bosc s\'hi sumen els arbres de la ventada amb els darrers de la neu. Per cert ja he vist les primeres feines del bosc de la Serreta. Gràcies de nou

xandri. Enviat el 29/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.