El PSC reconeix que calen més ajuts de la Generalitat però reclama responsabilitats també a l'equip de govern


Temes relacionats

L'alcalde creu que els ajuts del govern per netejar Collserola són 'ineficaços' (30/mar/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en roda de premsa

Ferran Villaseñor en roda de premsa

El PSC de Sant Cugat reconeix que les ajudes de la Generalitat als municipis per sufragar les despeses derivades de la nevada són insuficients. Tot i això, els socialistes demanen responsabilitats també a l'equip de govern i adverteixen que les partides del pressupost municipal destinades a la cura del bosc i a les reserves de sal en cas de nevada han disminuït respecte a l'exercici anterior.

La formació socialista coincideix amb l'alcalde, Lluís Recoder, en assenyalar que els ajuts de la Generalitat per netejar el bosc de Collserola després de la nevada són insuficients. La formació considera també prioritària la neteja de les zones forestals de la serra abans de l'inici de la temporada de risc d'incendis, que oficialment comença el 15 de juny.

De tota manera, el primer secretari de la formació, Ferran Villaseñor, creu que l'equip de govern no pot carregar totes les responsabilitats al govern de la Generalitat.

Ferran Villaseñor

Es necessiten més diners, però l'alcalde ha de sol·licitar plans d'ocupació i donar exemple, perquè algunes partides del pressupost s'han rebaixat també.


El consistori ha quedat exclòs dels ajuts directes de la Generalitat perquè no compleix els requisits que demanava el govern, que ha destinat els fons directes a municipis que van experimentar talls elèctrics massius. Fins el moment, el consistori ha pagat 317.000 euros per fer front als efectes de la nevada a Sant Cugat. De la seva banda, l'EMD de Valldoreix porta gastats fins ara uns 30.000 euros, tot i que la factura podria pujar encara més.




  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr. Villaseñor per que no ens explique el compte de la Caputxeta Vermella ?.

Quim. Enviat el 30/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.