Enfrontament entre l'alcalde i el conseller Nadal per la nevada


  • Comparteix:

Joaquim Nadal durant una de les seves intervencions al Parlament

Joaquim Nadal durant una de les seves intervencions al Parlament

L'alcalde, Lluís Recoder, nega rotundament haver ordenat aturar els treballs de tala dels arbres propers a les vies de ferrocarrils l'estiu passat, tal com assegura el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal. El màxim responsable del departament ha acusat aquest dijous l'alcalde d'haver bloquejat les tasques de tala en defensa de la massa forestal, fet que va dificultar els treballs durant la nevada i va provocar que aquestes vies quedessin tallades. Recoder ha instat Nadal a demostrar les seves afirmacions i l'hi ha demanat que assumeixi les seves responsabilitats.

El conseller ha fet aquestes declaracions aquest dijous durant la seva intervenció davant el Parlament per passar compte de l'actuació del govern el 8 de març i els dies posteriors a la nevada.

Nadal ha explicat que l'estiu del 2009 es van talar diversos quilòmetres d'arbres propers a les vies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) al seu pas entre les Planes i Sabadell. Nadal, però, ha criticat l'alcalde, Lluís Recoder, d'aturar aquesta tala d'arbres en algunes zones de la nostra ciutat argumentant la defensa de la massa forestal.

Recoder ha qualificat així les afirmacions del conseller.

Lluís Recoder

Fer aquestes afirmacions per un conseller és molt greu. Sobretot perquè són falses i tenen una manca de fonament.




A més, l'alcalde ha instat el conseller a demostrar les seves acusacions.

Lluís Recoder

Repto el conseller Nadal a demostrar les seves afirmacions. Jo puc demostrar que totes les peticions de la Generalitat han estat ateses.




CiU ha fet costat a l'alcalde, assegurant que l'actuació del conseller respon a la voluntat d'intentar tapar la seva mala gestió amb 'falsedats'. El partit demana a Nadal una rectificació pública.

Durant la seva intervenció davant el Parlament, Nadal ha avançat que el futur Neucat inclourà, a partir d'ara, les actuacions de prevenció com la tala d'arbres que queden properes a infraestructures essencials com les vies de trens. El conseller ha explicat que sovint aquestes vies queden tallades per la caiguda d'arbres, com ja havia passat amb la ventada de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.