ICV-EUiA convoca una assamblea oberta per definir el seu vot en el ple d'investidura


  • Comparteix:

La coalició d'Iniciativa per Catalunya-Verds i Esquerra Unida i Alternativa convoca aquest divendres els ciutadans a una assamblea oberta per discutir quin ha de ser el posicionament dels ecosocialistes durant el ple d'investidura d'aquest dissabte. El cap de llista de la coalició creu que seria bo que Lluís Recoder aclarís amb quins suports vol comptar a l'hora de tirar endavant l'acció de govern ja que ajudaria la resta de partits a definir la seva posició durant el debat d'investidura.

Xavier Boix espera que d'aquí al ple de dissabte es concretin els suports amb què compta Lluís Recoder. Segons el cap de llista d'ICV-EUiA, el posicionament que mantindrà la coalició en ple d'investidura dependrà molt de quina sigui la línia d'actuació que presenti el candidat de Convergència i Unió. Segons Boix, la seva posició serà dialmetralment oposada depenent si CIU vol formar equip de govern amb el PP o amb ERC, com ha vingut oferint en els darrers mesos:

Xavier Boix



L'assamblea oberta als ciutadans es farà aquest divendres a la seu d'Iniciativa a partir de les 8 de la tarda. Segons Xavier Boix, és bo que el comportament que mantindrà Iniciativa durant el ple d'investidura sigui obert i consensuat amb els ciutadans que els han donat suport:



Iniciativa ha anunciat que durant aquest mandat continuaran fent una oposició constructiva, i subratllant els dèficits de l'acció de govern sobretot en el camp social i mediambiental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.