El PSC, ICV-EUiA i ERC demanen 'responsabilitat' a CiU-Actuem i un 'marc d'entesa' a Valldoreix


Temes relacionats

Nou xoc entre govern i oposició a Valldoreix per modificacions del pressupost (13/abr/10)


  • Comparteix:

Seu de l'EMD de Valldoreix

Seu de l'EMD de Valldoreix

El PSC, ICV-EUiA i ERC fan una crida a la 'responsabilitat' de CiU-Actuem i demanen l'obertura 'd'un marc d'entesa pel bé de Valldoreix'. Les tres forces polítiques critiquen que el grup de l'oposició al territori hagi forçat que les modificacions de pressupost que hi havia a l'ordre del dia de la junta de veïns d'aquest dilluns hagin quedat sobre la taula ja que consideren que comporta greus conseqüències pels valldoreixencs.

Les tres forces han enviat un comunicat on demanen a CiU-Actuem, i afirmen que 'agafen el compromís com a propi', que 'les guerres electorals no afectin el benestar dels veïns'. El PSC, ICV-EUiA i ERC asseguren que el bé de Valldoreix ha d'estar 'per sobre de tot plegat' i aposten per obrir 'un marc de diàleg' per poder tirar endavant els projectes estratègics del territori.

En nom de les tres formacions, el primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha lamentat la no aprovació de les modificacions pressupostàries i ha demanat la col·laboració del grup de l'oposició de Valldoreix.

Ferran Villaseñor

És una crida a la responsabilitat de CiU-Actuem i de l'alcalde pel que es portava avui a ple. Tenir els ciutadans de Valldoreix com a hostatges no és positiu.



Villaseñor ha explicat que no entenen que CiU-Actuem demani la suspensió de la desvinculació de partides pressupostàries.

Ferran Villaseñor

No s'ha fet mai que un grup demani la suspensió de la desvinculació de partides, que queda regulada clarament a la Llei d'Hisendes Locals i que no es pot suprimir.





Les tres formacions han anunciat que convocaran una roda de premsa per analitzar les conseqüències de la junta de veïns d'aquest dilluns.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És increible el partidisme que demostren els partits. CiU Actuem, volia votar a favor de la proposta incorporant l'esmena citada, però la Sra Turu va retirar la proposta per tal que no pogués ser aprovada. Si la Sra Turu és qui retira el punt del debat, és a ella a qui se li ha de demanar responsabilitat. Senyors, que no som tontos, que entenem perfectament que ens intenten prendre el pel, si us plau, arreglin primer casa seva, i demanin després als altres la seva responsabilitat

Francesc Cardoner i Puig. Enviat el 13/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.