El grup Sant Cugat amb Egunkaria, satisfet amb l'absolució dels acusats de la publicació


Temes relacionats

Periodistes de Sant Cugat reclamen l'arxivament del cas 'Egunkaria' (22/des/09)

Sant Cugat se suma a les peticions d'arxivament del cas contra l''Egunkaria' (22/des/09)


  • Comparteix:

Els cinc dirigents acusats d'Egunkaria / Font: http://www.gara.net/

Els cinc dirigents acusats d'Egunkaria / Font: http://www.gara.net/

El grup de periodistes i estudiants de periodisme Sant Cugat amb Egunkaria es mostren molt satisfets per l'absolució dels membres del diari basc, acusats de pertànyer a la banda terrorista ETA. L'entitat, que es va crear quan va començar el judici als imputats el desembre passat, ha destacat la seva tasca dedicada a donar suport als membres d'Egunkaria.

L'Audiència Nacional ha absolt aquest dilluns els cinc integrants d'Egunkaria que van ser acusats de pertànyer a ETA. El diari es va tancar el 6 de juny de 1998 sota l'acusació de ser un instrument de la banda armada i els seus membres, i el judici dels treballadors i directius imputats en el cas es va iniciar el desembre passat.

Un dels membres del grup Sant Cugat amb Egunkaria, Ramon Luque, s'ha mostrat molt satisfet amb l'absolució dels imputats.

Ramon Luque

Finalment s'ha demostrat que teníem raó i que els responsables de la publicació no tenien cap vinculació amb la banda terrorista.




El tribunal ha absolt els imputats per manca de proves de les acusacions i l'Audiència Nacional ha arxivat el cas definitivament.

Cugat.cat t'apropa el manifest que ha redacat el grup Sant Cugat amb Engunkaria. El trobaràs a l'apartat de 'documents relacionats'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.