Turu obre la porta a limitar la desvinculació de partides per pactar un nou pressupost amb CiU-Actuem


Temes relacionats

La junta de veïns de Valldoreix intentarà desencallar avui l'aprovació de dos punts pressupostaris (16/abr/10)

CiU demana que PSC, ICV i ERC reclamin responsabilitats a la presidenta de l'EMD (15/abr/10)

CiU-Actuem acusa Montserrat Turu d'aprofitar-se de la desvinculació de partides (14/abr/10)

Nou xoc entre govern i oposició a Valldoreix per modificacions del pressupost (13/abr/10)

El PSC, ICV-EUiA i ERC demanen 'responsabilitat' a CiU-Actuem i un 'marc d'entesa' a Valldoreix (13/abr/10)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

Montserrat Turu, al plató de Cugat tv

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, obre la porta a pactar amb CiU-Actuem les bases del pressupost del 2010. En una entrevista a Cugat tv, Turu s'ha mostrat disposada a limitar la desvinculació de partides, principal obstacle en les negociacions amb el grup de l'oposició, que té la majoria a la junta de veïns. Aquesta tarda, govern i oposició tenen una nova oportunitat per desencallar la situació i aprovar dues modificacions pressupostàries que van quedar encallades en la junta de veïns del passat dilluns. Mira l'entrevista a la presidenta de l'EMD a Cugat tv

L'equip de govern de l'EMD obre la porta a limitar la desvinculació de partides per desencallar la negociació de les bases del pressupost del 2010, encara pendent d'aprovació i que obliga l'EMD de Valldoreix a operar amb el pressupost prorrogat del 2008. En concret, el govern de Montserrat Turu acceptaria restringir la desvinculació de partides dins de cada àrea de govern. Això voldria dir que no es podrien destinar recursos pressupostats per a cobrir despeses d'una àrea diferent.

En una entrevista a Cugat tv, Turu ha afirmat que el seu govern està disposat a negociar les vinculacions de partides en el marc de la negociació del nou pressupost, sense que això sigui un obstacle per aprovar modificacions del pressupost vigent que són necessàries per complir amb els compromisos ordinaris de l'administració valldoreixenca.

Montserrat Turu

Estem d'acord a revisar les vinculacions i hem ofert fer-ho en la negociació del nou pressupost.



Tot i això, la presidenta de l'EMD ha tornat a recriminar l'actitud 'poc constructiva' de CiU-Actuem. Segons Turu, la proposta del govern de l'EMD de crear una comissió de treball paritària amb CiU-Actuem per negociar els pressupostos del 2010 no ha obtingut encara resposta per part del grup de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.