ICV-EUiA trepitja carrer per difondre les seves polítiques en el 'Dissabte Roig'


  • Comparteix:

Xavier Boix repartint informació a la ciutadania

Xavier Boix repartint informació a la ciutadania

ICV ha sortit aquest diumenge al carrer a divulgar les seves mesures per combatre els efectes de la crisi i a recollir les propostes de la ciutadania per al projecte 'Repensem Sant Cugat'. Amb una paradeta al carrer Santiago Rusiñol, els ecosocialistes s'han iniciat en aquesta pràctica política d'acostar-se als santcugatencs en la commemoració de l'històric 'Dissabte Roig'.

La proposta sorgida des de la direcció nacional del partit vol donar a conèixer el procés participatiu que han elaborat en el context de crisi econòmica i ecològica que es viu. Sota el lema 'Canvis que cal fer. Que ningú més ho farà', el grup polític ha demanat l'opinió dels ciutadans de cara al procés participatiu per a les eleccions al Parlament.

El president comarcal de la formació i regidor a la ciutat, Xavier Boix, ha explicat els objectius nacionals d'aquesta iniciativa.

Xavier Boix

Per trepitjar carrer, escoltar la gent i difondre'ls-hi les nostres propostes de cara al procés participatiu d'elaboració del programa electoral.


Els ecosocialistes també han informat del procés local de participació per a l'elaboració del programa electoral de les eleccions de 2011. El portaveu local d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha destacat la importància de seguir acostant la política als santcugatencs amb iniciatives al carrer.

Joan Calderon

En plena revolució tecnològica s'aposta per la informació per mitjà de les xarxes socials però també és important seguir trepitjant carrer.





La proposta s'ha celebrat en motiu de la commemoració del 'Dissabte Roig' que va tenir lloc l'any 1977 i que va acollir la legalització el Partit Comunista d'Espanya (PCE).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.