Recoder revalida l'alcaldia i anuncia que continuarà els grans projectes de l'anterior mandat


  • Comparteix:

L'alcalde i els 24 regidors i regidores del nou consistori

L'alcalde i els 24 regidors i regidores del nou consistori

Lluís Recoder ha revalidat el càrrec d'alcalde a l'Ajuntament de Sant Cugat. Recoder no ha aconseguit la majoria absoluta del nou consistori, però ha accedit a l'alcaldia com a cap de llista de la força més votada. En el discurs d'investidura, l'alcalde ha assegurat que continuarà amb els principals projectes de l'anterior mandat i que cercarà el màxim consens polític per buscar noves formes de participació ciutadana.

Durant el ple d'investidura, cada grup polític ha presentat el seu cap de llista com a candidat a l'alcaldia. Per tant, la votació per proclamar el nou batlle ha reproduït l'equilibri de forces sorgit de les eleccions del 25 de maig i cap candidat ha obtingut la majoria absoluta. Tal com preveu el reglament, doncs, Lluís Recoder ha estat investit alcalde com a cap de llista de la força més votada.

Recoder ha assegurat que l'acció de govern durant aquests 4 anys passarà per continuar amb els projectes de l'últim mandat amb la mateixa ambició.

Lluís Recoder

Som una ciutat dinàmica, canviant, i hem d'afrontar grans reptes. Continuarem amb la vianantització dels carrers, la construcció d'equipaments, la urbanització dels districtes i el reforç de la identitat de Sant Cugat


Lluís Recoder ha afegit que treballarà per aconseguir el màxim consens polític per buscar noves formes de participació ciutadana.

Per la seva banda Jordi Menéndez, cap de llista del PSC, ha demanat a l'alcalde que administri la seva majoria amb generositat i que governi la ciutat a partir del consens i la participació.

Jordi Menéndez

La majoria aritmètica permet ara formar govern, però per governar la ciutat cal un compromís cívic basat en el consens i la participació per aconseguir una ciutat cohesionada


El cap de llista d'ERC, Eduard Pomar, que està negociant amb Lluís Recoder un possible acord de govern, ha recordat les prioritats del programa republicà.

Eduard Pomar

Respecte a la natura, més progrés social i econòmic, més recursos per l'ensenyament i la cultura, més habitatge per a joves, més equipaments per als districtes i més solidaritat


Xavier Boix, de la coalició Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Unida i Alternativa, ha demanat més participació ciutadana al futur govern i ha afegit que no dubtarà en donar el seu suport puntual als projectes de ciutat que s'avinguin amb el programa de la coalició d'esquerres.

Xavier Boix

Volem un Sant Cugat on es governi de forma participativa. Arribarem a acords amb l'equip de govern sempre i quan es tinguin en compte les nostres prioritats, com hem fet en l'últim mandat


La cap de llista del PP, Berta Rodríguez, ha assegurat que el seu grup farà una oposició constructiva en general, però dura i contundent en el cas de les polítiques que no comptin amb el suport dels populars.

Berta Rodríguez

Farem una oposició constructiva, recolzant aquells projectes que considerem bons per la ciutat, però dura i contundent pel que fa als projectes amb els quals no estiguem d'acord


Tots els grups polítics del nou consistori han coïncidit a assenyalar la participació ciutadana com una de les prioritats del mandat 2003-2007.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.