El Camí Escolar Segur serà una realitat el curs vinent


Temes relacionats

ICV-EUiA proposa mesures per facilitar l'accés a peu dels alumnes als centres escolars (17/mar/10)


  • Comparteix:

Els nens podran fer ús del Camí Escolar Segur el curs vinent

Els nens podran fer ús del Camí Escolar Segur el curs vinent

El Camí Escolar Segur, que vol promoure i facilitar que els infants vagin a l'escola a peu de manera autònoma, sense l'acompanyament dels adults, s'implementarà gradualment a partir del curs vinent a la ciutat. La proposta de la via s'ha tirat endavant al ple d'aquest dilluns amb la implicació de tots els partits, a partir d'una moció presentada per ICV-EUiA que ha esdevingut declaració institucional.

Sant Cugat comptarà amb un Camí Escolar Segur, una via escollida entre els recorreguts més usuals entre l'alumnat per assegurar la seguretat i confortabilitat dels santcugatencs. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que els familiars tinguin la certesa que els seus fills poden arribar a l'escola sols i segurs. La proposta s'emmarca dins del marc pressupostari que permeten les subvencions de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal i la Generalitat. El Camí Escolar Segur s'inclourà al Pla de Mobilitat de la ciutat.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés ha explicat la proposta durant la presentació de la declaració institucional.

Jaume Massanés

El Camí Escolar Segur vol promoure que els infants vagin a l'escola a peu, de manera autònoma i segura.


La proposta s'acompanya d'una campanya de sensibilització entre els comerços de la ciutat perquè s'impliquin també en el Camí Escolar Segur. A més, el procés també donarà l'oportunitat als escolars de dir la seva a través d'un qüestionari que es farà arribar als nens i nenes. Altres poblacions catalanes ja tenen un Camí Escolar Segur, que ha aconseguit la confiança dels familiars, segons ha explicat Massanés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.