La nova gestió de l'Escola de Música de Valldoreix permetrà rebaixar les quotes dels alumnes

Moment de la junta de veïns d'aquest divendres, amb mobiliari nou

Política

Publicat el 30/abr/10 per Anna Bernadó

La junta de veïns de l'EMD de Valldoreix ha adjudicat provisionalment la gestió de l'Escola de Música a l'empresa Quartettsatz. L'òrgan també ha donat llum verda al reglament que equipara els criteris d'admissió del centre als de les escoles i instituts públics, i ha aprovat una rebaixa de les quotes que han de pagar els alumnes d'entre el 15 i el 40%, que s'aplicarà amb caràcter retroactiu a aquest curs.

Una comissió d'experts ha decidit, a partir dels criteris de valoració corresponents, que el contracte de gestió del centre s'adjudiqui a Quartettsatz, per sobre les altres tres empreses presentades al concurs públic.

La nova concessió ha fet una oferta econòmica de rebaixa dels preus de les tarifes que han de pagar els alumnes. Aquest descens en les quotes, unit a la subvenció que l'escola ha rebut de la Generalitat de 94.200 euros pel curs 2009-2010, suposa una rebaixa de les tarifes dels alumnes per aquest curs. El descompte s'aplicarà amb caràcter retroactiu i es retornarà als pares l'import corresponent. Ho explica la vocal de Cultura de l'EMD, Teresa Veciana.

Teresa Vecina

Els paràmetres de rebaixa de quotes de Quartettsatz permetran aplicar un descompte aquest curs d'entre un 15 i un 40%.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La junta de veïns extraordinària d'aquest divendres ha aprovat tots els punts per unanimitat. La vocal del grup CiU-Actuem Susanna Herrada ha valorat molt positivament l'acord a què s'ha arribat per tirar endavant la concessió.

Susanna Herrada

Nosaltres hem fet el seguiment d'aquest procés, hem fet les aportacions convenients i estem molt contents d'arribar a aprovar l'adjudicació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Escola de Música, a més, tindrà els mateixos criteris d'admissió que les escoles i instituts públics. Un cop matriculats els alumnes antics, s'obriran les places als alumes nous. Si hi ha més demanda que oferta, s'aplicaran aquests criteris, que tenen en compte la proximitat de l'habitatge, del lloc de feina dels pares i si es tenen germans al centre, entre d'altres. En cas d'empat, s'afavorirà les famílies nombroses i els malalts crònics. Si tot i això hi ha empat, es procedirà a un sorteig.