Recoder i Oliveres condemnen l'actitud del dirigent del PP García Albiol pels pamflets xenòfobs


Temes relacionats

La portaveu del PP evita criticar les declaracions sobre immigrants de Xavier García Albiol (27/abr/10)


  • Comparteix:

Fragment del fulletó / Font: 3cat24.cat

Fragment del fulletó / Font: 3cat24.cat

El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, i l'alcalde Lluís Recoder, han condemnat l'actitud del líder popular a Badalona, Xavier García Albiol, pels pamflets xenòfobs que relacionen inseguretat i immigració. Oliveres ha dit que la immigració 'és un tresor tant cultural com econòmic' i que García Albiol 's'ha equivocat de ple'. De la seva banda, Recoder ha qualificat 'd'imprudent, fora de lloc i injusta' l'actitud del dirigent del PP.

El PP de Badalona va repartir fulletons on vinculava inseguretat ciutadana i immigració el cap de setmana passat. Tot i que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, es va disculpar, el partit no ha censurat les declaracions de García Albiol ni ha pres cap mesura contra el seu candidat a l'alcaldia de Badalona.

L'economista i president de la Unipau, Arcadi Oliveres, afirma que la immigració és beneficiosa per la societat, tant culturalment com econòmicament parlant. Oliveres també ha dit que Albiol 's'equivocat de ple' i que ha d'assumir responsabilitats polítiques.

Arcadi Oliveres

La immigració és un tresor, és beneficiosa. Les autoritats són les primeres responsables perquè aquestes qüestions funcionin adequadament.



De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, ha qualificat d''imprudent, fora de lloc i injusta amb la realitat de la comunitat romanesa' l'actitud de García Albiol.

Lluís Recoder

És una actitud molt imprudent, està absolutament fora de lloc i és del tot injusta amb la comunitat romanesa.




Segons ha informat l'agència de notícies ACN, el govern portarà la distribució dels fulletons davant la Fiscalia Coordinadora del Servei Especial de Delictes d'Odi i Discriminacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.