El PSC demana a l'equip de govern un esforç per remodelar l'interior del mercat Pere San


Temes relacionats

Els paradistes del mercat de Pere San impulsen una reforma per incloure-hi un restaurant i un supermercat (15/abr/10)

L'equip de govern demana que el mercat de Pere San torni a ser un motor comercial de la zona (15/abr/10)


  • Comparteix:

El mercat municipal Pere San ha patit una remodelació exterior que s'ha finançat amb el FEIL

El mercat municipal Pere San ha patit una remodelació exterior que s'ha finançat amb el FEIL

El PSC reclama a l'equip de govern que clarifiqui els plans per renovar l'interior del mercat municipal Pere San ja que considera que l'equipament necessita 'posar-se al dia' per ser la 'locomotora econòmica de la zona'. Els socialistes creuen necessàries inversions per remodelar l'interior del mercat, modernitzar les instal·lacions i ampliar els horaris.

El PSC lamenta que el mercat municipal Pere San hagi perdut el seu paper de dinamitzador econòmic de la zona i demana a l'equip de govern una aposta clara per canviar aquesta situació. La formació considera que, després dels treballs de rehabilitació de la façana exterior, finançats amb el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), ara toca una millora de l'interior del recinte.

El primer secretari dels socialistes a la ciutat, Ferran Villaseñor, reclama a l'equip de govern que faci públiques les seves intencions. Ho ha dit durant el seu contacte setmanal amb la premsa.

Ferran Villaseñor

Tot i que s'han fet coses, cal una concreció clara per saber què es farà al mercat.


Els paradistes van informar fa unes setmanes a Cugat.cat que tenen en marxa un projecte de remodelació que compta amb el suport administratiu de l'Ajuntament.

L'àrea de Comerç del consistori també va confirmar que està negociant amb els paradistes les condicions del projecte, que condicionarà l'ampliació de la concessió de les parades actuals. L'equip de govern proposa que es potenciïn parades competitives i atractives i que el mercat obri a les tardes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.