Els santcugatencs d'origen britànic veuen saludable trencar la tradició de les majories absolutes


  • Comparteix:

David Cameron ha resultat guanyador de les eleccions al Regne Unit

David Cameron ha resultat guanyador de les eleccions al Regne Unit

Els britànics residents a la ciutat enquestats per Cugat.cat coincideixen en destacar que els resultats de les eleccions de Regne Unit obren la porta a pactes que serviran per enfortir el país 'en moments difícils'. Els darrers comicis han trencat la tradició bipartidista de majories absolutes, donant la victòria als conservadors. Pels santcugatencs, una possible coalició del partit de David Cameron amb una altra formació serà un exercici democràtic 'saludable'.

Així ho han defensat a Cugat.cat alguns dels residents britànics a la nostra ciutat.

Veïns britànics

Crec que és saludable i pot provocar un canvi en el sistema electoral. / Sorprenents i veurem qui governarà. / Un acord entre dos partit anirà bé pel país.









El santcugatenc i ambaixador de l'Estat espanyol al Regne Unit, Carles Casajuana, també ha donat el seu parer sobre aquests resultats.

Carles Casajuana

Estic segur que tindrem un govern amb tota la legitimitat, ja que és el que ha volgut l'electorat britànic i els polítics.


El partit conservador de David Cameron ha guanyat aquest dijous les eleccions al Regne Unit amb 306 escons. Els conservadors han aconseguit gairebé un centenar de diputats més respecte els darrers comicis. Pel contrari, les altres dues formacions majoritàries, els laboristes i els liberaldemòcrates, han perdut escons respecte l'anterior jornada electoral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.