Les JERC de Sant Cugat encapçalen el rànquing de recollida de signatures per reclamar més pisos protegits


  • Comparteix:

Les JERC de Sant Cugat ha estat la secció que més signatures ha recollit a tot Catalunya dins la campanya d'habitatge públic que promou el grup a nivell nacional. Les 3.500 firmes recaptades serviran per presentar al juliol una iniciativa legislativa popular demanant la creació de 70.000 pisos de protecció oficial.

L'objectiu de les JERC és reunir a tot el país les 65 mil signatures necessàries per presentar al Parlament aquesta iniciativa popular que sol·licita la creació de 70 mil habitatges en règim de lloguer en els propers 4 anys.

A Sant Cugat, les JERC han aconseguit 3.500 signatures, 500 més de les que havien de recollir. El membre de la secció jove d'ERC, Ramon Puigneró, ha explicat que estan molt satisfets dels resultats obtinguts:

Ramon Puigneró

Estem molt satisfets perquè hem fet una feina molt bona durant dos mesos


La iniciativa legislativa popular es presentarà a principis de juliol. Actualment, no es coneix la xifra exacta de firmes recollides a Catalunya, ja que s'està realitzant el procés de validació. Puigneró ha recordat que unes de les propostes de la iniciativa és la creació d'una comissió de seguiment de l'habitatge protegit coordinada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya:

Ramon Puigneró

El que pretenem es que hi hagi un consell de joves que controli el mercat dels pisos


La iniciativa promoguda per les JERC vol que el 60% d'aquests habitatges es destinin a rendes baixes i la resta als joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.