El municipalisme s'adhereix a la demanda de renovació del Tribunal Constitucional


  • Comparteix:

Manel Bustos, president de la Federació de Municipis de Catalunya

Manel Bustos, president de la Federació de Municipis de Catalunya

Els presidents de les dues entitats municipalistes de Catalunya, que agrupen els ajuntaments del país, s'han sumat a la demanda per renovar el Tribunal Constitucional formulada pel Parlament. L'Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya s'adhereixen així a la petició de suport a la posició unitària dels partits catalans, tret del PP, que els va fer arribar el president José Montilla.

En un acte amb alcaldes metropolitans a l'Hospitalet de Llobregat, el president de l'Associació Catalana de Municipis, el convergent Salvador Esteve, i el de la Federació de Municipis de Catalunya, el socialista Manel Bustos, han expressat el seu suport a la petició i han demanat als ajuntaments que aprovin mocions explicitant el seu suport a la demanda del Parlament. Ho explica Manel Bustos, que també és l'alcalde de Sabadell.

Manel Bustos

Hem traslladat la resolució als ajuntaments perquè s'hi puguin adherir i donar suport al clam de la nostra societat.



El també alcalde de Martorell, Salvador Esteve, ha expressat el suport del municipalisme a la petició del president Montilla.

Salvador Esteve

Naturalment, li vam dir al president Montilla que estàvem al seu costat.




Tant Bustos com Esteve han afirmat que traslladaran la petició de suport als ajuntaments adherits perquè se sumin a la demanda de renovació del Tribunal Constitucional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.