L'EMD de Valldoreix també vol canvis en la Llei de Règim Local de Catalunya


  • Comparteix:

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, en una imatge d'arxiu

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, en una imatge d'arxiu

L'EMD de Valldoreix s'uneix a la demanda de l'Agrupació d'EMD de Catalunya (Aemdec) perquè es canviï la Llei de Règim Local en el proper mandat. Les EMD catalanes volen que la propera Llei de Règim Local reculli les seves demandes, que es reconegui l'agrupació com una associació municipalista més i que es contemplin les EMD com a governs locals dins les convocatòries de subvencions adreçades a les corporacions municipals.

L'objectiu de l'associació és aconseguir un compromís del conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, i dels diferents partits polítics amb representació al Parlament perquè es canviï la Llei de Règim Local en la propera legislatura. Així ho han acordat les EMD en una assemblea general que ha tingut lloc aquest dissabte a Os de Balaguer, a Lleida.

Durant la trobada, les entitats també han reconegut la necessitat de promoure convenis per facilitar la relació entre les EMD i els seus ajuntaments de referència. L'acte ha posat punt final amb la renovació de la junta de govern de l'Agrupació d'EMD de Catalunya, que presideix Montserrat Turu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.