El PSC exigeix que les places dels plans d'ocupació derivades al Consorci del Vallès Occidental les ocupin santcugatencs


Temes relacionats

Sant Cugat ha demanat 72 places dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat (12/mai/10)


  • Comparteix:

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

El PSC critica que l'equip de govern només hagi sol·licitat 72 de les 78 places de què disposa la nostra ciutat dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat. Els socialistes exigeixen que aquestes places, que l'Ajuntament ha posat a disposició del Consorci de Promoció Econòmica del Vallès Occidental, les puguin aprofitar santcugatencs.

L'Ajuntament ha posat a disposició del Consorci de Promoció Econòmica del Vallès Occidental les sis places que considera que no s'han adaptat al perfil dels llocs de treball de l'administració local.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha exigit a l'equip de govern que aquestes places es destinin a gent de Sant Cugat.

Ferran Villaseñor

La sorpresa ha estat quan ens hem adonat que s'han desestimat sis plans d'ocupació. Exigim a l'equip de govern que els plans traslladats al consorci els puguin aprofitar santcugatencs.




Villaseñor ha elogiat la posada en marxa dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat ja que permeten ocupar gent que està a l'atur i formar-la.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.