El PSC exigeix que les places dels plans d'ocupació derivades al Consorci del Vallès Occidental les ocupin santcugatencs

Ferran Villaseñor en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 14/mai/10 per Anna Bernadó

El PSC critica que l'equip de govern només hagi sol·licitat 72 de les 78 places de què disposa la nostra ciutat dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat. Els socialistes exigeixen que aquestes places, que l'Ajuntament ha posat a disposició del Consorci de Promoció Econòmica del Vallès Occidental, les puguin aprofitar santcugatencs.

L'Ajuntament ha posat a disposició del Consorci de Promoció Econòmica del Vallès Occidental les sis places que considera que no s'han adaptat al perfil dels llocs de treball de l'administració local.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, ha exigit a l'equip de govern que aquestes places es destinin a gent de Sant Cugat.

Ferran Villaseñor

La sorpresa ha estat quan ens hem adonat que s'han desestimat sis plans d'ocupació. Exigim a l'equip de govern que els plans traslladats al consorci els puguin aprofitar santcugatencs.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Villaseñor ha elogiat la posada en marxa dels Plans Extraordinaris d'Ocupació Local de la Generalitat ja que permeten ocupar gent que està a l'atur i formar-la.