La JNC recull les propostes dels joves per definir el model d'oci nocturn


  • Comparteix:

La JNC s'ha ubicat a la plaça de Quatre Cantons

La JNC s'ha ubicat a la plaça de Quatre Cantons

Millorar els horaris de les terrasses d'estiu, ampliar els espais d'oci i regular l'ocupació de les zones públiques. Aquestes són les principals propostes dels joves santcugatencs que han participat a la campanya encetada per la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) per definir el model d'oci de la ciutat. L'objectiu és incorporar aquestes iniciatives al Pacte de Nit que s'està debatent per conciliar el dret a l'oci i el del descans dels veïns.

La JNC ha sortit aquest dissabte al carrer per preguntar als joves sobre el model d'oci que volen a la ciutat i recollir les seves propostes. La campanya s'enmarca dins el procés participatiu del Pacte de Nit, una de les iniciatives que marca el Pla de Joventut per assolir acords entre els joves, els veïns i el sector de la restauració.

El president local de la JNC, Àlex Calmó, explica les principals propostes recollides per la formació.

Àlex Calmó

La gent demana més llocs per sortir, regular l'ocupació dels espais públics i ampliar els horaris de les terrasses.



Una trentena de joves han participat d'aquesta campanya. Després de la iniciativa d'aquest dissabte, la JNC vol intensificar la seva presència al carrer i el seu contacte amb els joves santcugatencs. Ho explica Calmó.

Àlex Calmó

Feia molt de temps que no sortíem al carrer. Volem sortir més i ser un altaveu jove de temes locals i nacionals.



A més, la formació juvenil celebra enguany el seu 30è aniversari. La secció local ho celebrarà amb un seguit d'actes comarcals i participarà a l'acte central que tindrà lloc el 12 de juny a Platja d'Aro, població on es va fundar la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.