Discrepàncies entre govern i oposició per l'espai dedicat als grups polítics al 'Sant Cugat Avui'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la revista 'Sant Cugat Avui'

Imatge d'arxiu de la revista 'Sant Cugat Avui'

Govern i oposició discrepen sobre l'espai d'opinió dels partits polítics de la revista municipal. El PSC ha demanat aquest dilluns al ple 'la dignificació' d'aquest espai, ja que ha dit que l'opinió surt publicada sense titular ni una fotografia de l'autor del text. El regidor de comunicació, Jordi Puigneró, ha dit que el butlletí municipal és una eina d'informació i que no el volen polititzar. Entre les reclamacions dels socialistes hi havia la creació d'un grup de treball format per un representant de cada grup polític, el regidor de l'àrea i tècnics de l'Ajuntament per proposar un nou format i disposició de l'espai polític del 'Sant Cugat Avui'.

El PSC, que ha rebut el suport de tots els grups de l'oposició, demanava que el proper número del butlletí municipal inclogués una fotografia de l'autor de l'article i un titular. A més, també la creació d'un consell editorial del butlletí.

L'equip de govern ha explicat que no vol polititzar el butlletí, que consideren que és una eina per donar a conèixer a la ciutadania les accions dutes a terme des de l'Ajuntament. El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, ha obert la porta a dignificar l'espai dels partits polítics amb la inclusió d'una adreça electrònica i un titular. En qualsevol cas ha rebutjat incloure fotografies dels polítics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.