Recoder creu que la inversió al 'Financial Times' és més útil que la consulta de la Diagonal


Temes relacionats

Joan Calderon (ICV): 'L'anunci al 'Financial Times' és un insult a la intel·ligència' (13/mai/10)

El 'Financial Times' elogia la gestió econòmica de Sant Cugat com a 'referent global' ( 7/mai/10)


  • Comparteix:

Aspecte actual de la Diagonal de Barcelona

Aspecte actual de la Diagonal de Barcelona

L'alcalde ha criticat la consulta organitzada per l'Ajuntament de Barcelona sobre el futur de la Diagonal. Lluís Recoder ha assegurat que els tres milions d'euros invertits per promocionar el referèndum no són 'útils', en resposta a la secció local d'ICV-EUiA, que ha lamentat els gairebé 20.000 euros gastats per l'Ajuntament en un anunci al 'Financial Times'. Segons Recoder, la inversió santcugatenca ja ha tingut un 'efecte positiu', mentre que la consulta sobre la Diagonal ha obtingut una baixa participació, tot i la gran despesa de difusió.

Preguntat per ICV-EUiA i el PP durant el ple, l'alcalde, Lluís Recoder, ha defensat la inversió feta per l'àrea d'Economia en un anunci al 'Financial Times' comparant aquesta despesa amb la inversió feta per l'Ajuntament de Barcelona per realitzar la consulta sobre la Diagonal.

Lluís Recoder

Em preocuparia si ens diu que ens estem gastant els diners en coses que no serveixen de res. Per exemple gastar-se tres milions d'euros en un referèndum.


Recoder ha assegurat que l'anunci del 'Financial Times' ja ha tingut un 'efecte positiu' i serveix de moment per garantir la presència d'empreses que ja estan implantades. Un efecte que, segons ha assegurat, no tenen els tres milions d'euros del referèndum de Barcelona.

Lluís Recoder

Segur que era molt útil la consulta de Barcelona, però la consulta de Sant Cugat va obtenir més participació. No sé si han estat gaire últils els diners de Barcelona.


L'Ajuntament de Barcelona va consultar la setmana passada els ciutadans sobre una possible reforma de l'avinguda Diagonal. Quatre de cada cinc ciutadans van optar per l'opció C, que defensava mantenir la via com fins ara. El resultat demostra el rebuig dels ciutadans a la proposta municipal, que ha estat envoltada de polèmica pel seu elevat cost i pels problemes tècnics durant les votacions. De moment, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha destituït el tinent d'alcalde Carles Martí i alguns grups de l'oposició de l'Ajuntament de Barcelona han demant també la dimissió d'Hereu.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Me gustaria que los del Finacial Times se dieran una, vueltecita por La Froresta, y vieran el modelo de gestion, las calles sin asfaltar , la falta de alcantarillado , ycarencia de alunbrado publico etc etc etc. Recoder en nuestra ciudad no tot es maco, que nos lo digan a los que no vivimos en el centro , usted govierna solo para unos ciudadanos a los otros los tiene olvidados y ojito con protestar .

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 18/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.