L'educació, eix principal del tercer 'Repensem Sant Cugat' d'ICV-EUiA


  • Comparteix:

La Casa de Cultura acollirà la trobada d'ICV-EUiA

La Casa de Cultura acollirà la trobada d'ICV-EUiA

La tercera sessió de les jornades 'Repensem Sant Cugat' organitzades per ICV-EUiA se centraran en l'educació i portaran per títol 'Per una ciutat inclusiva, educació pública i de qualitat'. La trobada comptarà amb la participació de la portaveu ecosocialista al Parlament, Dolors Camats, i del regidor d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa, Josep Pàmies. La cita serà dimarts de la setmana vinent a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura.

La tercera sessió de 'Repensem Sant Cugat' que organitza ICV-EUiA tindrà com a eix central l'educació des d'un punt de vista teòric i pràctic.

Pel que fa als ponents els ecosocialistes han avançat que hi assistiran la portaveu del partit al Parlament, Dolors Camats, que és l'encarregada dels temes educatius dins del grup parlamentari i ha seguit, entre d'altres, la Llei d'Educació i l'altre participant serà el regidor d'Educació de l'ajuntament de Terrassa, Josep Pàmies, que aportarà la perspectiva en aquest àmbit amb l'experiència a la seva ciutat.

La propera sessió, que serà dimarts vinent a la Casa de Cultura a dos quarts de vuit del vespre, portarà per nom 'Per una ciutat inclusiva, educació pública i de qualitat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.