Lluís Recoder fa un cartipàs provisional a l'espera de formalitzar el pacte amb ERC


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder

L'alcalde Lluís Recoder

L'alcalde ha decidit no esperar a què les negociacions amb Esquerra Republicana quatllin en un pacte de govern i ha dissenyat un cartipàs provisional entre els regidors de Convergència i Unió. Entre les novetats, Mercè Conesa passa a ser la segona tinent d'alcalde i es fa responsable de Ciutat Sostenible mentre que Marta Subirà dirigirà Serveis Generals, Comunicació i una nova àrea d'Acció Cívica, de nova creació.

Lluís Recoder ha volgut posar fi al buit de poder que hi havia en les diferents carteres d'ençà des de la constitució del nou Ajuntament, el passat 14 de juny, i ha assignat les diferents responsabilitats entre els regidors de la federació nacionalista.

Recoder ha explicat que el disseny del cartipàs és 'provisional' a l'espera que el pacte de govern amb Esquerra Republicana prosperi. L'alcalde té l'esperança que, a molt estirar, l'acord pugui prosperar abans de l'agost.

El nou govern municipal, doncs, assigna la primera tinència d'alcaldia a Joan Recasens que es responsabilitza de Presidència i Serveis Territorials, i Mercè Conesa passa a ser la segona tinent d'alcalde assumint també l'àrea de Ciutat Sostenible que engloba Urbanisme i Medi Ambient. Marta Subirà assumeix més competències fent-se càrrec de Comunicació i també Serveis Generals, a més d'una nova àrea d'Acció Cívica.

Els nous regidors Àngels Soler i Jordi Joly passen a ser tercera i quart tinent d'alcalde respectivament. Soler passa a responsabilitzar-se de Serveis Personals, i Joly d'Hisenda.
Altres novetats són Serveis Urbans i Serveis Socials que passen a ser dirigides, ara, per Cristina Peraira mentre que Josep Romero s'encarregarà de Comerç i Xavier Cortés de Descentralització.

Jaume Tubau, a banda d'assumir tota l'àrea d'Esports i no només instal·lacions esportives com fins ara, s'encarregarà també de Seguretat Ciutadana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.