Sant Cugat vendrà el seu potencial econòmic a Madrid


  • Comparteix:

Vista aèria del polígon industrial Can Sant Joan

Vista aèria del polígon industrial Can Sant Joan

L'alcalde, Lluís Recoder, presenta l'oferta de sòl i equipaments industrials i terciaris disponibles a Sant Cugat en un acte organitzat per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). La trobada, que tindrà lloc aquest divendres a Madrid, reunirà representants del sector empresarial, econòmic, financer i social amb l'objectiu de captar inversions als municipis catalans. Una delegació de Sant Cugat assistirà a la cita per promoure activitat econòmica a la ciutat.

Una delegació santcugatenca visitarà Madrid amb l'objectiu de promoure el sòl industrial de Sant Cugat i captar inversions que reforcin el lideratge i la competitivitat del municipi. Representants de diverses poblacions de Catalunya participaran a l'acte, que porta per títol 'La base del futur' i vol fer créixer el pes dels municipis catalans en els sectors industrials.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat en declaracions a Cugat.cat els motius d'aquesta trobada.

Lluís Recoder

Estem vivint una crisi molt profunda. Ens toca moure'ns per donar-nos a conèixer i que això serveixi perquè s'inverteixi al nostre territori.



Recoder també ha dit que Sant Cugat és una ciutat amb un alt valor afegit gràcies a la seva ubicació estratègica i al seu entorn empresarial i universitari.

Lluís Recoder

Estem a prop de Barcelona, amb un entorn universitari molt potent i un capital humà molt significatiu.



Els ajuntaments participants adoptaran en la trobada, el compromís d'assessorar i agilitzar els tràmits necessaris per a la implantació de noves empreses, com també oferir-los facilitats de pagament en les llicències i posar-les en contacte amb entitats financeres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.