Lluís Recoder: 'De trobades com la de Madrid, segur que en treiem projectes positius amb les empreses'


  • Comparteix:

Moment de la trobada a Madrid / foto: FMC

Moment de la trobada a Madrid / foto: FMC

L'alcalde, Lluís Recoder, i el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, han participat aquest divendres a Madrid, juntament amb altres municipis catalans, a la trobada 'Les bases del futur', que ha servit per promocionar el sòl indústrial en desenvolupament. Recoder ha explicat que cites com aquestes 'sempre són positives' i ha destacat que al finalitzar la trobada diverses empreses s'han preocupat per conèixer l'entorn i les iniciatives de la nostra ciutat.

En declaracions a Cugat.cat, l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que un cop finalitzat l'acte, tant ell com el tinent d'alcalde d'Economia han establert contactes amb empresaris, tot i que ha alertat que trobades com aquestes no donen resultats immediats.

Lluís Recoder

Hi hagut gent que ens ha preguntat i ens ha demanat coses. Hem fet contactes, però són aproximacions.


La trobada, que ha rebut el nom 'Les bases del futur', l'ha organitzat la Federació de Municipis de Catalunya i ha tingut lloc a Madrid aquest divendres. A banda de Sant Cugat, han participat un total de 40 municipis catalans.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per les empreses i per la teva promoció personal segur, pero per els santcugatencs segur que no. Es el teu model de ciutat ?

Joan Serrallonga. Enviat el 22/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.