Lluís Recoder: 'Les mesures de Zapatero segurament no són encertades'


  • Comparteix:

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que l'Ajuntament està estudiant el paquet de mesures anunciades aquesta setmana pel govern de l'Estat espanyol. Recoder ha assegurat que Sant Cugat farà el que se'ls obligui, tot i que ha mostrat el seu rebuig a les mesures. L'alcalde ha dit que són accions 'que no són agradables i segurament no són encertades'.

L'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero ha anunciat les mesures que aplicarà per fer front al dèficit públic. Entre les accions més destacades hi ha la reducció dels sous dels funcionaris de totes les administracions públiques.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha dit en declaracions a Cugat.cat que l'Ajuntament encara està estudiant el paquet de mesures.

Lluís Recoder

Encara estem acabant de valorar. El decret és molt recent.


Recoder ha afegit que la ciutat aplicarà les mesures que s'imposin des de Madrid, tot i que ha mostrat el seu rebuig a les accions anunciades. L'alcalde ha dit que primer s'hauria d'haver viscut un període d'austeritat.

Lluís Recoder

Són mesures que no ens agraden, sobretot com s'han pres. Si s'hagues fet un procés d'austeritat i d'un temps d'austeritat.



D'altra banda el regidor de Serveis Interns, Jordi Puigneró, ha dit aquest divendres en una tertúlia monogràfica sobre la tisorada a Cugat ràdio (91.5 FM) que l'Ajuntament de la nostra ciutat ja porta tres anys fent un esforç de contenció de la despesa.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt fàcil, menys campanya promocional personal, menys viatges a l'estranger, menys pagar anuncis a diaris estrangers i reduir també el numero de regidors en l'equip de govern.

Joan Serrallonga. Enviat el 22/mai/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.